пʼятницю, 2 серпня 2013 р.

Юна кам'янчанка в гостях у чортківських "Сонячногронців"




Спекотного літнього дня  талановита  молодь Чортківщини зібралась  у  читальній залі центральної бібліотеки на презентацію  першої книги Аліни Шеремети «Вирватись з пекла». Зустріч була  неординарною і цікавою. Захоплюючий виступ юної авторки переплітався із акустичною програмою гурту «Ультиматум». 

  Приємно, що сучасна молодь вміє проводити    свій вільний час, ділитися творчими здобутками та планами.   А місцем зустрічі  та змістовного відпочинку  для них  є  центральна бібліотека, яка організовує та згуртовує творчу молодь через  цікаві засідання  літературної  студії «Сонячне гроно». Адже юні любителі художнього слова зібралися в книгозбірні суботнього вечора, проігнорувавши усякі дискотеки та бари. 


Молодь самоорганізувалася через соціальні мережі. І послухати свою ровесницю, юну поетесу прийшло багато гостей, що яблуку було ніде впасти. Хлопці і дівчата сиділи у неформальній обстановці, тут були і прихильники,  і критики її творчості, але загалом усі були позитивно налаштовані.  Презентація відбулася,  бажаючі зустрітися з автором цієї своєрідної книги, побачити його очі та подискутувати.
Для цієї зустрічі молодь запросила активного учасника і організатора  творчих зустрічей  у  літературній студії «Сонячне гроно» серед  поетів різної вікової категорії із нашої та сусідніх областей  Ярослава Дзісяка, який також був активним співбесідником на даній презентації.


Немає коментарів:

Дописати коментар