четвер, 10 липня 2014 р.

Літо з книгою, церквою та бібліотекою!



Центральна бібліотека під час літніх канікул поряд з обслуговуванням дорослих читачів та читачів юнацького віку  організовує цікаві форми роботи із читачами - дітьми.  
Проводить майстер - клас Наконечна О.Є.
З 29 червня по 9 липня 2014 року проходили майстер – класи з орігамі та виготовлення листівок  учасниками дитячого літнього табору  «Веселі канікули з Богом».

 Вцей період працівники бібліотеки активно співпрацювали із організаторами відпочинку дітей табору Катедрального  Собору  Верховних Апп. Петра і Павла . 

 Відвідуючи майстер класи, діти мали змогу  навчитись мистецтву аплікації та орігамі. Організаторами занять були: Зелена Ольга Олексіївна (майстер декоративно – прикладного мистецтва з аплікацій) та Наконечна Олександра Євстахівна (бібліотекар відділу обслуговування).
Проводить майстер - клас Зелена О.О.- майстер декоративно-прикладного мистецтва.
 
Виставка робіт Зеленої О.О.
Всі учасники  вперше відкрили для себе  світ аплікації  та мистецтво орі- гамі. Для них було оформлено виставку робіт Зеленої О.О. творчість якої, насичена любовю до рідного краю і людини, повагою до батьків та знань.
Виставка дитячих робіт.

Читачі – діти не залишились байдужими до естетичного спілкування. Навчання дітям  дуже сподобалось, вони старанно працювали над виготовленням виробів. Кращі з них будуть викладені на аукціоні, а отримані кошти перейдуть на організацію,  цього ж таки , табору в наступному 2015році.

Немає коментарів:

Дописати коментар