понеділок, 23 січня 2017 р.

«Різдвяне надвечір’я» у центральній бібліотеці



В чудовий зимовий день – на свято Івана Предтечі в читальній залі центральної бібліотеки на родинне свято «Різдвяне надвечіря» зібралася культуральна родина Чортківщини. Розпочали імпрезу дзвінкою колядою працівники районного комунального будинку культури ім.. Катерини Рубчакової.
До спільної коляди запросили ветеранів праці культурної ниви . Вітання з Новим роком і Різдвом Христовим линули від ветеранів бібліотекарів – Марії Грудзінської, Олександри Кучер, Надії Колісник, Марії Гаджали, Надії Осадци. Колядувала і родина клубних працівників – Богдана і Олександри Вергунів. Долучилися до родинної коляди майстри декоративно – прикладного мистецтва Марія Бурдяк, Марія Свістіль, Петро Захаров. Щиро віншувала присутніх голова спілки журналістів у Чортківському районі, журналістка від Бога, майстриня слова - Анна Блаженко.
Перепліталися щирі і теплі слова віночком колядок від колядників РКБК ім.. К. Рубчакової та святковими вітаннями від директора Чортківської РК ЦБС Оксани Колівошко.
Згуртувала культуральну родину до спільної коляди начальник відділу культури, національностей та релігій Чортківської райдержадміністрації Галина Чайківська, яка пошанувала ветеранів культурної ниви подяками за багатолітню працю.







Немає коментарів:

Дописати коментар