пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Книга – мудрий друг і порадник



  Дитинство — це той неповторний час, коли мала людина відкриває для себе світ. Добра дитяча книга відіграє важливу роль в житті дитини. Саме книга допомагає швидко і легко розвинути творчу і розумну особистість.
   З нагоди Міжнародного дня дитячої книги відбулась екскурсія для учнів   3 класу ЗОШ №2 «Сюди приходять діти - дізнатись все на світі» , а завітали вони разом із своєю наставницею Кінах Світланою  та бібліотекарем школи Свідніцькою  Наталією  . Книгозбірня чекала на своїх маленьких читачів.

  Радо вітали учнів бібліотекар відділу обслуговування центральної бібліотеки  Тетяна Сулима та заввідділом обслуговування Олена Рибух, котрі розповіли  про  історію бібліотеки, її відділи, дитячу літературу та періодичні  видання для дітей, які передплачує бібліотека, а також вели приємне спілкування із  учнями, - які книги вони читають у вільний час.


Юним читачам дуже сподобався книжковий куток для дітей, що оформлений у відділі абонементу. Діти  із цікавістю розглядали книги, читали казки, із захопленням переглядали журнали, розказували вірші, розповідали про свої улюблені книги і казкові герої. Третьокласники   вирішили стати читачами бібліотеки а найактивніші - отримали маленькі подарунки.


 


Немає коментарів:

Дописати коментар