суботу, 20 травня 2023 р.

"Зона нездійсненних мрій" - дебютний роман Максима Кушніра



"Зона нездійсненних мрій" - дебютний роман Максима Кушніра, з яким познайомилися наші читачі 20 травня. Багатовимірний сюжет, альтернативний світ, помережаний мазками магічного реалізму та наскрізно прийнятий іронією, веде нас в альтернативну історичну реальність для теренів сходу України.




Цікаві повороти, понад 100 відсилок, що пов'язують книгу з літературним світом і світом соцмереж, інформаційним простором нашого часу — отаку подорож пропонує нам Максим Кушнір.

Уникаючи лещат історії, автор деконструює історичні передумови, вплітаючи до них мотиви творчості авторів Розстріляного відродження (головно Хвильового, Семенка, Ялового). Разом з тим, на цьому тлі розгортається особиста історія головного героя - непростий, сповнений пригод і змін, шлях до усвідомлення своїх діянь, переосмислення навколишнього світу. Про дуже своєрідне здійснення бажань, ігри з надприродним, про прийняття, внутрішній опір і спроби домовитися із собою. Максим радо запрошує читачів залишати відгуки на нову книгу, а тим часом уже розпочав роботу над продовженням свого роману.
Кажуть, на кожного читача десь чекає його Книга. Прочитайте і "Зону нездійсненних мрій" - можливо, це саме ваше.
Ви зможете взяти книгу у нашій бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар