середу, 5 липня 2017 р.

Тисяча мудрих сторінок

  

      Дітям властива допитливість. Їм цікаво пізнавати світ, дістаючи відповіді на свої численні запитання. У виданнях, які ми вам пропонуємо, ваша дитина знайде відповіді на свої нескінченні «чому?», «як?», «скільки?», «що?», «навіщо?». Скільки років Сонцю? Чи всі планети такі як Земля? Чому в нас не завжди літо? Чому вода в морі солона? Чому ми бачимо сни? Чи бувають дощі з жаб? Скільки років може прожити людина? Ці та безліч інших запитань задовольняться відповіддю.
      Великому розмаїттю рослин і тварин, що існують в усіх куточках  планети: високо в горах і глибоко під водою, у пекучих пустелях і в льодовиках на полюсах, у безкраїх степах і у лісових хащах присвячені дитячі енциклопедії.

      У нашій книгозбірні  діти дізнаються, яким унікальним є людський організм, познайомляться з біографіями видатних людей, прочитають про стародавні і сучасні дива світу.


   Ці книги відкриють дитині дивовижний і поки що не пізнаний нею довколишній світ: вона здійснить захоплюючу подорож різними країнами, дізнається цікаві факти про їх населення й визначні пам’ятки цивілізації.

     Вирушивши у мандрівку книжковим світом дитина навчиться любити і берегти світ природи, спробує уявити ким стане, коли виросте, яка професія для неї найцікавіша.
     Розмаїття дитячих енциклопедій – найкращий порадник на шляху пізнання. Бажаємо подолати цей шлях! Багато ще загадок і таємниць цього світу терпляче чекають на своїх дослідників. Можливо це будете ви?

Немає коментарів:

Дописати коментар