четвер, 15 червня 2017 р.

У нашого земляка ювілей



      

  Незабаром уродженець Чортківщини Іван Ількович Ваврик святкуватиме свій ювілей.
                            Іван Ваврик народився 19 червня 1937 року в с. Косові Чортківського  району. Навчався у середній школі с.Джурин. В 1958 році закінчив навчання на відділенні промислового та цивільного будівництва Чернівецького житлово-комунального технікуму, а в 1986 році — Тернопільський економічний інсти­тут .
З 1967 року працював у ремонтно-будівельних організаціях системи побутового обслуговування на­селення на посадах від начальника ремонтно-будівельної дільниці до керівника «Побутрембудтресту» у Тернополі. Тепер — директор «Побутрембуду». Іван Ваврик брав участь у ліквіда­ції аварії на Чорнобильській АЕС. Зас­лужений працівник сфери послуг України. Нагороджений відзнакою III ступеня Тернопільської міської  ради, лауреат конкурсу «Людина року-2014».
Іван Ваврик має хист і до літератури: видав збірки поезій «Горикраї» (2001 p.), «Аркан» (2007 p.), «Спрагла земля» (2010 p.), «Жорна» (2016 p.), упорядкував унікальну кантичку «Українська різдвяна містерія» (2004 р). друкується у «Вільному житті плюс» та інших газетах, журналі «Літературний Тернопіль».
З нагоди ювілею, прийміть найщиріші вітання. Здоровя Вам та довголітнього творчого натхнення!
Мій ювілей
Повірте, друзі,
Щиро вам скажу,
Я все життя
Ходив у плузі.
Орав і ниву засівав,
А що вродило
На моїм віку,
Лишень тепер пізнав.
Горджусь батьківським заповітом —
Збудував дім, і не один,
Дочка красуня є і гарний внук,
 сад квітне яблуневим цвітом. 
  Іван Ваврик «Вільне життя»

Немає коментарів:

Дописати коментар