понеділок, 19 червня 2017 р.

Зустріч літераторів у центральній бібліотеці.



    
   І знову творча зустріч літературного бомонду у Чорткові. Та цього разу із  поетичним дуетом із Тернопілля Богданом Манюком та Патарою Бачіа (вона ж Любов Печінка). Поетеса винесла на суд слухачів свою дебютну збірку, до котрої йшла шість років. Думки і почуття авторки знайшли відображення у різножанрових поезіях, які,надіємось, будуть небайдужі читачам. А Богдан Манюк презентував присутнім свою творчість. Він – автор не тільки поезій, а й публіцистичних творів. Зацікавив присутніх і виступ нашої землячки, авторки популярної книги «Без вини винувата» Наталії Климів. Незабаром побачать світ її нові видання.
      Учасники зібрання охоче ділилися враженнями від презентацій своїх колег по перу. Модератори творчої зустрічі Ярослав Дзісяк та Олександра Наконечна а також директор книгозбірні  Оксана Колівошко завдячують літераторам Богдану Манюку, Патарі Бачіа, Олегу Вістовському, Михайлу  Тарабію, Оресту Голику, Раїсі Обшарській, Анастасії Триш за палку любов до книги, за чудові поезії, за уміння поділитися частинкою своєї душі.
Творчий дует літераторів отримав неабияке задоволення  від зустрічі  у Чорткові та спрезентував центральній книгозбірні свої видання.







Немає коментарів:

Дописати коментар