вівторок, 24 вересня 2024 р.

 

📚Учора у Публічна бібліотека Чортківської міської ради відбулась цікава зустріч, присвячена поколінню розстріляного відродження із учнями 11-Б класу (вчитель української мови та літератури Людмила Гумак) @Сьомий ліцей - домівка успішних дітей. Директорка бібліотеки Ірина Брунда провела із учнями тематичну гру Kahoot! та ознайомила із книгами покоління Розстріляного відродження, що є у бібліотеці.
☺️Учасники зустрічі мали змогу переглянути перший в Україні історичний альбом - мюзикл про письменників Розстріляного відродження "Ти (Романтика" формації МУР. Зустріч пройшла цікаво і пізнавально.
Дякуємо усім за активність та ерудованість.
📌Запрошуємо усіх бажаючих завітати до бібліотеки на вулиці Зелена, 1.

понеділок, 23 вересня 2024 р.

#Книжковий_старт_для_малят

#Книжковий_старт_для_малят
Суботнішнього все ще сонячного і майже літнього вересневого дня маленькі читайлики зібралися у дворику Публічна бібліотека Чортківської міської ради в дитячому клубі "Книжковий старт для малят".
Цього разу матуся Mariia Semkiv познайомила дітвору із книгою Аксель Шеффлера Шусть і Шуня "Чудовисько" - це кумедна історійка для найменших про те, як бути хоробрими і мінятися ролями. Цікаво було спостерігати за дітками під час музичних хвилинок та арттерапії.На завершення діти поласували смаковитим пікніком.

 Працівники Публічна бібліотека Чортківської міської ради долучились до проведення освітньо-інтеграційного заходу із фахівцями соціальної згуртованості Карітасу Бучацької Єпархії УГКЦ.


пʼятниця, 20 вересня 2024 р.

Університет Срібного Віку - розпочалися пари курсу Основ фотографії. Цього семестру студентам викладатиме Валерий Гонтар , фотомитець із 17-річним досвідом викладання.

Свій перший урок фотолюбителі провели в АРТ - гаражі Публічна бібліотека Чортківської міської ради. Говорили сьогодні про все, що стосується фотографії та тонкощі фотомистецтва.
Отож чекаємо фотомитців і аматорів, незалежно від досвіду і віку на представлені своїх робіт в АРТ - гаражі.

четвер, 19 вересня 2024 р.

 #Посольство_Королівства_Бельгії_в_Україні

Шановні наші читайлики!
Хочемо поділитися з вами своїми новинками! Завдячуючи Посольству Королівства Бельгія в Україні, посол Люк Якобс люб'язно подарував Публічна бібліотека Чортківської міської ради чотири примірники книг "Тентен в Америці" та "Фараонові спогади".
Видання присвячені пригодам одного з найвідоміших символів бельгійської культури, який має мільйони шанувальників по всьому світу - Тентена, головного персонажа серії коміксів Ерже "Пригоди Тантена".
Тантен - молодий, розумний та спритний бельгійський журналіст,який подорожує світом зі своїм собакою Мілу та постійно бореться зі злом у різних його проявах.
Уже цікаво? Тоді гайда до бібліотеки!

#Книжковий_старт_для_малят




Вересень знову зібрав у Публічна бібліотека Чортківської міської ради маленьких читайликів в дитячому клубі "Книжковий старт для малят". Діти познайомились із книгою "Суперчервяк" Джулії Дональдсон. Головний герой надзвичайно хоробрий та дужий, а також чудовий друг, який готовий врятувати тих, хто в біді з найкрутішої ситуації. Активно заняття з дітворою провела матуся Mariia Semkiv Марія Семеків.