вівторок, 27 серпня 2013 р.

Зустріч переможців 5 раунду конкурсу програми " Бібліоміст" у м.Києві

16 серпня 2013 року у м. Києві відбулася зустріч фіналістів 5 раунду конкурсу "Організація нових бібліотечних послуг з вільним доступом до Інтернету" програми "Бібліоміст". У зустрічі прийняла  участь директор Чортківської РК ЦБС  Оксана Колівошко.
 Учасників зустрічі привітали головний менеджер Програми «Бібліоміст» Меган Волк, координатор по роботі з партнерами програми "Бібліоміст" Наталія Новакова, начальник відділу аналізу та прогнозування діяльності бібліотек Міністерства культури України Лариса Нікіфоренко, .
     На зустрічі обговорювались актуальні питання завершення підготовчих робіт до завезення обладнання у бібліотеки-переможці. Надано рекомендації щодо організації відкриття пунктів доступу до Інтернету, проведення системи звітності тощо. Цікавими виявились презентації про діяльність Української бібліотечної асоціації, інноваційні послуги в бібліотеках, використання соціальних медіа в роботі бібліотек. Завдяки участі Чортківської ЦБ у 5 раунді конкурсів програми "Бібліоміст" у п'яти бібліотеках - філіях (центральній дитячій та 4-ох бібліотеках - філіях сіл: Джурин, Звиняч, Улашківці, Шульганівка) системи починаючи з вересня місяця будуть відкриті пункти доступу до інтернету





Немає коментарів:

Дописати коментар