пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

Любім Україну над власне життя, любімо народ свій, як Бога!».





З метою виховання в учнівської та студентської молоді міста почуття патріотизму та гордості за свій народ до Дня Державного Прапора та Дня незалежності України у читальній залі  бібліотеки  проведено  літературно – поетичну композицію «Любім Україну над власне життя, любімо народ свій, як Бога!». 



 Наші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ взмозі поліпшити життя у своєму домі власної Батьківщини та стати на захист своїх земель. Це свято кожен із нас вписав в історію своєю боротьбою, чесною працею  чи тихою молитвою,- з такимми словами звернулася до присутніх заввідділом обслуговування Олена Рибух.
У здобутках і славі народ мій не знатиме спину,
Боже сяйво блакиті і мова пшениць золота –
Це вічні скарби України й народу,
Тож почнім день новий із злагоди, віри й добра.
Ми йдемо чумацьким шляхом не за сіллю, а за щастям для всієї України. Ми виконаємо заповіт вірного сина України Т.Г. Шевченка - збудуємо багату, процвітаючу державу.Ми віримо в тебе, Україно!

Учасники  літературно – поетичної композиції взяли участь в історичній вікторині «Чи знаєте ви Україну», мали можливість ознайомитись із  книжковою  виставкою «Україно, незборима зроду, ти душа великого народу» та переглянути відео кліп Тіни  Кароль  та Голос  діти «Україна - це ти».
Тож дай, Боже, усім нам, пишатись своєю державою, із гордістю носити імя – діти України!

Немає коментарів:

Дописати коментар