понеділок, 7 листопада 2016 р.

Публічна бібліотека: створюємо новий образ, працюємо для громади



Цими днями в центральній  бібліотеці відбувся районний семінар бібліотечних працівників на тему «Публічна бібліотека: створюємо новий образ, працюємо для громади». Його організатори акцентували увагу на роботу книгозбірень в умовах сучасних соціокультурних зламів, трансформацій та визначили роль і значення бібліотек.


Роботу семінару відкрила директор Чортківської РКЦБС О.В.Колівошко. Завідувачка методично-бібліографічним відділом ЦБ О.Гаврилюк надала консультацію на тему «Роль сільської бібліотеки у житті громади». Присутні мали змогу переглянути мультимедійну презентацію «Інноваційні послуги бібліотек для громади». Провідний методист Л.Гуменюк надала інформацію «Перспективи трансформації мережі публічних бібліотек у процесі реформування місцевого самоврядування». 


Бібліотекар бібліотеки-філії села Шульганівка О.Кучер поділилася досвідом роботи своєї бібліотеки «Роль сільської бібліотеки в житі місцевої громади», яка супроводжувалась переглядом блогу даної книгозбірні. Працівники бібліотек ознайомились з календарем знаменних та пам’ятних дат на 2017 рік.

Присутні отримали індивідуальні консультації з метою подальшого покращення діяльності бібліотечних закладів, обмінялися досвідом роботи.


Немає коментарів:

Дописати коментар