середу, 27 вересня 2017 р.

Високе призначення долі



Швидкоплинно спливають роки, і ось уже 70-й ювілей стукає у двері до хорошої  людини, краєзнавця, педагога, громадського діяча Степана Івановича Бубернака.
Людське  життя – це неповторний світ, зітканий із мозаїки почуттів, подій, образів, учинків. Як багато значить правильно вибрана життєва дорога, будь вона вузенькою стежиною, чи то широкою магістраллю, аби вона була плідною. Аж надто плідна вона у Степана Бубернака. Учитель від Бога і смолоскип, який палає  і будить, який кличе до дії і надихає усіх оточуючих. Як гостинно приймає він відвідувачів у своєму «дітищі» - краєзнавчому музеї, організовуючи цікаві і змістовні екскурсії, теплі та незабутні зустрічі із творчими особистостями краю, виставки робіт відомих митців.

Степан Іванович вільно відчуває себе у царині красного письменства. У нього велике жанрове розмаїття видань. Його книги зворушують душі односельців. Видання митця та їх презентації несуть неабиякий патріотичний запал, сприяють національному відродженню краю.
Незважаючи на поважний вік, Степан Бубернак і досі перебуває у постійному пошуку, у творчому і правдивому підході до життя, наполегливо домагається мети і неодмінно доводить розпочату справу до кінця.
Тож бажаємо Вам, людині натхненній, відвертій, небайдужій, яка шукає істину і безмежно любить рідну Україну – зберегти у своєму серці струну високого неспокою та виховати нові покоління справді щасливих людей.

Хай завжди Ваша багата і щира душа випромінює світло радості, а завзяття, удача і оптимізм будуть поруч!



Немає коментарів:

Дописати коментар