четвер, 21 грудня 2017 р.

Книжкова заметіль



         Уже стало доброю традицією, що під завісу старого року, наша книгозбірня поповнюється новими виданнями. У Новий рік ми крокуємо з новою літературою. Спішимо порадувати наших користувачів: видань багато і розмаїття широке.
Молодших школярів зацікавить серія «Енциклопедія. Казка. Гра», котра містить основну інформацію про історію, культуру та життя в давні часи і до сьогодення населення різних регіонів України.
Створити іграшки  своїми руками маленьким рукодільницям допоможе книга Ольги Вірченко «Їжачок – хитрячок про чарівний гачок».
Юхим Чеповецький та Всеволод Нестайко пропонують вам свої пригодницькі видання із серії «Дитячий детектив». Чільне місце на книжковій полиці займуть детективні історії і казкові пригоди зарубіжних авторів Дж.Р.Р. Толкіна та Гжегожа Касдепке.
Для старшокласників захоплюючими можуть стати космічні пригоди Люсі і Стівена Гокінг,  нова фантастика Марини та Сергія Дяченків, Станіслава Лема,  героїчне фентезі Річарда Адамса.
 Велике представництво і сучасних українських авторів:Олесь Ульяненко, Люко Дашвар, Сергій Жадан, Василь Шкляр, Андрій Кокотюха, Володимир Лис, Микола Хомич, Макс Кідрук.
Гостинно запрошуємо дітей та їхніх батьків до нас завітати, щоб погортати і почитати книги для власного задоволення, щоб відкрити для себе нові теми та імена і насолодитись майстерністю письменників.




Немає коментарів:

Дописати коментар