понеділок, 12 березня 2018 р.

Тільки у нас – найновіше для вас




Наша центральна  книгозбірня поповнилась новими виданнями  для різних вікових категорій.
У світ фантастики та пригод запрошують читача Марина та Сергій Дяченки. Свіжі видання  з цікавим оформленням обкладинок  привернуть увагу кожного. Широкому загалу пропонуємо і нові імена зарубіжних авторів  - Жасмін Сосьє, Айн Ренд, Річард Адамс, Хан Канг, Дж.Толкін, Дж.Мартін та ін. Читачам пропонується літопис долі Ліни Костенко, який переплетений з долею країни в часи тоталітарної системи та в період боротьби за Незалежність. Видання «Українське народне вбрання» та «Українська народна іграшка» свідчать про самобутність українців, про виховання  поколінь  на наших  давніх традиціях.

На суд читачів виносяться нові видання сучасних українських письменників Івана Драча, Євгена Положія, Любка Дереша, Олеся Ульяненка, Юрія Винничука, Сергія Лойка,Мирослава Дочинця, Олега Сенцова, Світлани Алексієвич, Володимира Рутківського, Василя Шкляра.

Як зазвичай у нас є дарунки для дітей. Серія « Видатні особистості»  знайомить з біографічними нарисами  про Ніколо Теслу, Альберта Енштейна, Коко Шанель, Стіва Джобса.Перші досвіди самостійності, цілком недитячі розчарування і сльози від Ольги Купріян.Малят зацікавлять комікси Джеронімо Стілтона,  твори Астрід Ліндгрен, Петра Мельника, Сашка Дерманського, збірка мудрих і повчальних казок, оповідань, притч, новел Василя Сухомлинського.
Заходьте до нас. Пізнавайте світ разом з нами. Думайте, переживайте і відчувайте разом з  героями творів.

Немає коментарів:

Дописати коментар