понеділок, 13 вересня 2021 р.

Презентація нової книги Василя Махна "Одновітрильний дім"

 Всі, хто завітав на презентацію, змогли насолодитися авторськими читаннями поезій з нової збірки "Одновітрильний дім" та українськими перекладами Махна з книги поезій "Ім'я батька" польської письменниці Анни Фрайліх.

📖



Зустріч з письменником вкотре увиразнила перед кожним слухачем добре знайомі образи рідного міста і деталі, здавалось би, із власного дитинства, милі серцю дрібниці, поміж якими знаходиш раптом вкрай важливі речі, а ще - повітря, ріку, знаний (чи ні) запах океану і образи близьких людей... І щоразу у вірша - новий відтінок, новий присмак емоцій, хоч "кожний вірш - це зустріч звичних слів вперше".
📖


Натомість, Василь Махно мав нагоду прогулятися рідним містом, вперше відвідати Домініканський костел, зустрітися з міським головою Volodymyr Shmatko, народною депутаткою Yevheniya Kravchuk , побачити роботи чортківських митців, познайомитися зі студентами медичного коледжу, потрапити під зливу і, сподіваємося, зачерпнути кілька жмень натхнення і спогадів – на сторінки майбутніх книг і до наступного приїзду в Чортків.



Немає коментарів:

Дописати коментар