пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

Проводи Коляди



     
 На порозі Стрітення Госпонього на завершення різдвяного циклу у  читальній залі центральної книгозбірні  у теплій родинній атмосфері відбулася засідання літературно- мистецької  вітальні «Елегія». 





Гостями вітальні були дитяча театральна студія місцевої музичної школи  вчителя Наталії Рибак та учні Заводської школи мистецтв викладача Галини Чайківської, які разом з практикантками Вищого Теребовлянського училища культури, представили вертепне дійство. Гарні колядки прозвучали  у виконанні гостей з дяківсько-катехитичної академії  ім.. Священномученика Григорія Хомишина, а їхній наставник – заступник ректора брат Іван розповів про величне значення Різдва Христового для кожного свідомого християнина.  Жіноче тріо з Ягільниці зачарувало усіх присутніх неповторним виконанням щедрівок.

     Значення Різдва, давні традиції, спогади з дитинства – були лейтмотивом даного засідання, на якому були не тільки представники з Чортківщини, а й із Гусятинського та Теребовлянського районів. То ж свято набуло особливого обєднавчого і родинного шарму.

Немає коментарів:

Дописати коментар