вівторок, 25 лютого 2014 р.

Стезя Христова - мужня і свята.



        Недільного надвечір'я  в актовій залі єпархіального управління , що у Чорткові відбулася презентація унікального видання -  книги Андрія Базалінського за редакцією настоятеля церкви Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії о. Григорія Канака " У переддвер'ї Христа" . Громадський діяч та літератор краю А.Базалінський  видав свій труд до ювілею - 20 -  ліття парафії і прослідковує у ньому в часі виникнення, формування і діяльність окремих складових парафії , а саме: благодійних, молодіжних. молитовних, навчальних та інших спільнот.


Послухайте ! Якщо думка жива ще,
хоч вистигла надміру буйна кров,
себе не втратити - основа із основ.
Усі виступаючі акцентували увагу на християнському вихованні молоді, на творенні надійного майбуття Церкви і народу. Немало молодих людей навернулись до Бога і знайшли правильний шлях у своєму житті саме завдяки  настоятелям та тим молодіжним спільнотам, які діють при парафії.
                                                    

                                                     Вони не сплять. Вони - сторожа.
                                                     Вони - як пломінь уночі.
                                                     Вони завжди нам допоможуть,
                                                     духовних зерен сівачі.
Досвід парафії буде корисний кожному мирянину, а тим більше духовним провідникам і тому в часі презентації книгу вдаровано усім школам міста, книгозбірням місцевих вишів, центральній бібліотеці та бібліотекам міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар