середу, 19 березня 2014 р.

Цікава зустріч у книгозбірні.


"Я, перш за все, знаю його як поета, але це могутній прозаїк".

                                    Станіслав Бондаренко.
              


    Людина видатна, розумна, неординарна, із власними поглядами на світ і буття завітала днями у нашу  центральну бібліотеку. Доктор філософії, поет, письменник, громадський діяч, народний депутат України першого скликання, президент Міжнародної організації "Союз Чорнобиль", член НСПУ, активний розбудовник Української держави, учасник подій на Майдані - і все це про Володимира Федоровича Шовкошитного. Читальна зала зібрала найбільших поціновувачів художнього слова на цю творчу зустріч. Автор коротко пройшовся сторінками багатої і насиченої життєвої та творчої біографії, зачитав патріотичні  поезії, ознайомив зі своїми прозовими творами та продукцією створеного ним видавництва "Український пріоритет". Теплотою, глибиною, справжністю проникнуті його твори "Мерехтіння зникань", "Торкнутися неба", "Кров - свята", "Тяжкий хрест", "Білий кречет" та інші. 
   Презентував пан  Володимир і твори своїх друзів Станіслава Бондаренка, Віктора Баранова, Сергія Пантюха, Івана Андрусяка, Павла Вольвача, Петра Сороки.Усі ці митці приймають активну участь у книжкових толоках, зокрема і наш гість.


       Мужність, шляхетність, безкомпромісність притаманні автору та усій його родині, котрі розділяли нелегку долю майданівців. Своєю творчістю та активною життєвою позицією Володимир Шовкошитний доводить нам, що українці - це нація самобутня, багатогранна та патріотична.

        Понад  двохгодинне спілкування з автором додало присутнім багато позитивних емоцій. Бажаючі придбали собі деякі твори митця, отримали автографи з найкращими побажаннями.

     Ми бажаємо пану Володимиру ще багато нових поезій, романів, зворушливих і цікавих історій, вдячних слухачів та користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар