понеділок, 24 березня 2014 р.

Поезія - це стан душі



Поезія - це завжди неповторність,
якийсь безсмертний дотик до душі.
                                               Ліна Костенко


          Емоційно, піднесено, на  високих нотах пройшла творча зустріч "Творимо грона цілющих поезій " у читальній залі центральної бібліотеки, приурочена Всесвітньому дню поезії. Враховуючи те, що ми нещодавно відсвяткували 200 - у річницю від дня народження генія української культури та літератури Тараса Григоровича Шевченка, спочатку звернулись до поетичної скарбниці Кобзаря. Пошуківці з Палацу школяра, під орудою Віри Дмитрів, презентували віднайдені давні вишивки портрета поета, його "Заповіту" та цитат із його творів.

   Отець Василь Погорецький "зарядив" дійство духовною енергетикою. А далі - мелодійно і органічно впліталися у розповіді ведучих Олександри Наконечної та Ярослава Дзісяка поетичні рядки Аліни Шуткової, Марійки Серафінчан, Мар'яни Магеги, Галини Грицьків та Ірини Брунди. Своїми враженнями від почутого поділилася директор районного центру у справах сім'ї та молоді Євгенія Деренюк.


       Присутні переглянули книжкову виставку "Поезія - це стан душі", на котрій були представлені творчі здобутки учасників та гостей літературного об'єднання "Сонячне гроно".

Немає коментарів:

Дописати коментар