середу, 17 червня 2015 р.

Бібліотека - острів знань і творчості


  З  середини червня місяця центральна бібліотека  оновила традиційну співпрацю із літнім  табором «Веселі канікули з Богом» який функціонує при  Катедральному соборі Верховних Апостолів Петра і Павла м. Чорткова.


Програму табору доповнюють щоденні візити дітей до центральної бібліотеки, яка гостинно пропонує свої послуги для  організації дозвілля дітей.

Згідно з програмою працівники бібліотеки пропонують дітям літнього табору   цікаві інноваційні форми роботи  по розвитку їхніх творчих здібностей:

-Майстер – класи  з  техніки орігамі та квілінгу;

-Майстер – клас з технології виготовлення вітальних листівок;

- літературні  та екологічні вікторини;

- краєзнавчі хвилинки «Чи знаєте  ви своє місто?» (мультимедійна презентація)

- розумові ігри (загадки та відгадки)

- виставку – презентацію «Веселі канікули з книгою»



17 червня  волонтери літнього табору  разом із школярами взяли участь у літературній вікторині «Де сила не може – там розум допоможе».  Дві команди  «Сонячні зайчики»  та «Мудрагелики» проявили надзвичайні знання , вміння та кмітливість  під час  конкурсів. Дітки із задоволенням відгадували загадки , давали  правильні відповіді на запитання вікторини. Наприкінці заходу маленькі читачі  - переможці отримали призи - книги з цікавими  казками.


Надіємося, що  учасники літнього табору,  під час перебування у бібліотеці , впізнають і відкриють для себе  багато нового, знайдуть друзів і відкриють для себе цікаві нові книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар