середу, 24 червня 2015 р.

Канікули у бібліотеці



Робота центральної бібліотеки  є складовою частиною організації літнього дозвілля дітей. Цікаво та весело пройшов період перебування  у нашій бібліотеці учасників літнього табору «Веселі канікули з Богом» Катедрального  Собору  Верховних Апп. Петра і Павла.

За цей короткий час більше 50 дітей відвідали пізнавальні майстер-класи з квілінгу та орігамі, а також навчились виготовляти роботи з картону та святкові листівки.



 Діти жваво проводили час під час проведення вікторин, майстер-класів та перегляду відео-подорожей, де кожен мав змогу проявити свої творчі здібності, а настрій покращували захоплюючі мультфільми. 


На завершення у Центральній книгозбірні було організовано виставку творчих доробок дітей, які вони самі з цікавістю оглядали. Найкращі роботи передані у Катедральний Собор Верховних Апп. Петра і Павла для організації виставки яка буде проводитись під час святкування Дня міста Чорткова та храмового свята 12 липня цього року.

Працівники бібліотеки вдячні за активну співпрацю  організаторам відпочинку дітей та волонтерам (Кукулі Каріні, Смірнові Ірині, Наконечні Тетяні).

Літо триває і двері бібліотеки гостинно відчинені. Бібліотека чекає на нових користувачів!

Немає коментарів:

Дописати коментар