середу, 8 лютого 2017 р.

За кожною книжковою новинкою – цілий світ

Як легко розгубитися у великому книжковому розмаїтті, де стільки всього цікавого. І поміж цим треба вибрати найкращі видання.
Дізнатись, які нові книги зявились у центральній книгозбірні не складає труднощів. Просто заходьте у відділ абонементу бібліотеки.
Асортимент новинок літератури, зокрема дитячої, великий. Всі сучасні книги об’єднує барвистість та гарні ілюстрації.
Юні друзі, на вас чекають новинки від Володимира Рутківського, Оксани Лушевської, Зірки Мензатюк, Абігайлі Вітлі, Галини Кирпи, Марини Рибалко, Василя Карп’юка, Сергія Гридіна, Івана Андрусяка.
Зацікавлять школярів книги із серії бестселерів від «New York Times» під назвою «39 ключів». Шалені перегони за ключами продовжуються в семи книгах. А наймолодші читачі можуть отримати корисну інформацію довідкового характеру з науково -популярних видань серії «Міні -енциклопедії» а також із великої книги запитань і відповідей «Що? Чому? Навіщо?»
Дитячі видання вбирають у себе цілий світ. Все цікаве, що трапляється на світі, рано чи пізно в них потрапляє.
Для батьків, бабусь та дідусів ми пропонуємо нові твори відомих майстрів слова Юрія Винничука, Людмили Таран. Данила Яневського, Романа Іваничука, Андрія Кокотюхи, Олексія Волкова, братів Капранових, Кшиштофа Зануссі, Хорхе Луїса Борхеса.
Ми прагнемо переконати вас, що читання гарних книг – справа сімейна, цікава і дуже корисна.

Немає коментарів:

Дописати коментар