вівторок, 25 лютого 2020 р.

«Від минулого до сьогодення»


 21 лютого 2020 року у читальній залі центральної бібліотеки відбулося відкриття виставки робіт майстра художнього бісероплетіння «Від минулого до сьогодення» Людмили Гургач (Радко).

Від споглядання талановито виконаних робіт – а це різноманітні кольорові намиста, браслети,  гардани, сережки, чоловічі  краватки, вишиті сорочки,  усі присутні отримали багато позитивних емоцій.
Завітали до книгозбірні і діти з благодійної організації «Дім милосердя» зі своїми виробами з бісеру, їм пані Людмила  передає свої знання та вміння  з техніки бісероплетіння.
Про  шлях Людмили Степанівни до творчості, її біографію, здобутки та різноманітні захоплення ознайомили присутніх ведучі – методист районного комунального будинку культури ім.. К. Рубчакової Наталя Нога та заввідділом обслуговування центральної бібліотеки Олена Рибух.
Майстриня подарувала поціновувачам прекрасного лемківську пісню в акапельному  виконанні, адже крім основної професії медик, - Людмила Гургач є учасницею народного аматорського хору Чортківської районої лікарні «Галичина».
На завершення заходу  линули теплі і щирі слова вітань та побажань від начальника Чортківського районного відділу культури, туризму національностей та релігій Галини Чайківської  та директора Чортківської   централізованої бібліотечної системи Оксани Колівошко.
Виставка діятиме до кінця лютого. Запрошуємо завітати  у бібліотеку.








Немає коментарів:

Дописати коментар