четвер, 16 грудня 2021 р.

Виставка художника-любителя Михайла Заверухи у стилі "ФАН-арт".

 У дитячому залі Публічної бібліотеки на Зеленій відкрилася дебютна виставка художника-любителя Михайла Заверухи у стилі "ФАН-арт". До експозиції увійшли роботи у різних техніках, створені здебільшого у період від початку карантину, що накрив світ 2020 року.

Стіни залу прикрасили сміливі барвисті картини, створені за мотивами кінострічок, книг, образами кіногероїв, персонажів відомих коміксів, фантастичних і фентезійних сюжетів.
Виставку вдало доповнює графічні частина - чорно-білі роботи, виконані ручкою та лайнером. Лаконічні за формою і кольором, вони притягують своїм об'ємним змістом та емоційним наповненням.


Михайло довго вагався, чи представляти на огляд глядача свою творчість. Але за підтримки рідних та друзів таки зважився, і недарма.
Учасники відкриття виставки залишили чимало відгуків та висловили враження від огляду виставки. Зокрема, художник Остап Барановський привітав творчий старт автора, підкресливши об'ємне емоційне забарвлення різних робіт, особливості техніки виконання і потенціал перетворення суспільних образів на творчість, якою хочеться ділитися. "У цьому й полягає культура. А культура важлива, бо це суспільний нейромедіатор" - наголосив Ostap Baranovskyi.





Розмаїття робіт Михайла можна оглянути до кінця грудня у дитячому залі Публічної бібліотеки (ІІ поверх). Тим, хто встигне прийти раніше, дістанеться сувенір від автора - Книжкова закладка з улюбленою роботою автора.
Запрошуємо!
P.S. Хочемо подякувати автору за подаровану книгу - Герман Гессе, "Степовий вовк" для читачів Публічна бібліотека Чортківської міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар