четвер, 3 жовтня 2013 р.

«О мудросте, захована в словах»


     30 вересня працівники Центральної бібліотеки святкували своє професійне свято. Літературно – мистецький захід «О мудросте, захована в словах» зібрав  шанувальників  книги, ветеранів та читачів.           
   Подарунком для працівників книгозбірень було музичне привітання та чарівний спів заслуженого артиста України - Дмитра Яремчука, колег Чортківської  РК музичної школи Наталії Грищук та Юрія Радко.   
      В гості до працівників бібліотек завітали і найменші читачі – вихованці дошкільного закладу  «Золота рибка» із своєю наставницею поетесою Раїсою Обшарською. 

   Вітальні слова звучали з уст начальника відділу культури, туризму, національностей та релігії  Г.Чайківської,  директора Чортківської РК ЦБС О.Колівошко,  активного учасника літературної студії «Сонячне гроно», викладача ЧІПБ Я.Дзісяка, члена ради районного об'єднання товариства ім.Т.Г.Шевченка  "Просвіта" О.Іванців, вдячних читачів, представників ЗМІ, ветеранів бібліотечної галузі. 



  Кращих працівників бібліотек та переможців 5-раунду конкурсу програми «Бібліоміст» було нагороджено почесними грамотами відділу культури, туризму,  національностей та релігії (завідуючі бібліотеками - філіями сіл: Джурин, Звиняч, Улашківці, Шульганівка та ЦДБ).  
   Кожний виніс із цієї зустрічі іскринки добра, що їх у людському серці запалює Книга. Отож, читаймо і не забуваймо шлях до бібліотек - нехай не заростає!


Немає коментарів:

Дописати коментар