середу, 22 жовтня 2014 р.

Революція гідності


Тернопільщиною крокує  майданівський дух, який майстерно втілений у світлинах фотомитців. 20-21 жовтня у читальній залі центральної бібліотеки Чорткова експонувалась  фотовиставка «Революція гідності»


До неї долучилися і місцеві фотокореспонденти Орест Лижечка, Микола Лановега, Любомир Габруський, Ірина Брунда, Тетяна Лякуш та Олег Марчак, які перебували у вирі подій на Майдані. Їхні роботи органічно доповнили пересувну фотовиставку.

Кожна робота – це мить життя, це подія, це душа, це виклик, це заклик до дії. У відкритті виставки взяли участь представники владних структур, працівники культури, громадськість міста.
Присутні пошанували пам’ять героїв Майдану, слухали розповіді очевидців тих подій, зокрема Олега Барни, Ярослава Дзісяка, Ірини Брунди. Дійство тісно перепліталось з патріотичними поезіями та піснями. Раїса Обшарська зачитала один із численних віршів присвячених героїчним революційним подіям.


Память про героїв житиме вічно у наших серцях. Нескорений, патріотичний дух нашої молоді  підхопили і підкріплюють ділом представники різних поколінь нашої нескореної нації, які відстоюють сьогодні єдність і незалежність України. 
Слава героям!

Немає коментарів:

Дописати коментар