пʼятницю, 11 березня 2016 р.

Районний конкурс "Мелодія пензля"


 У читальній залі центральної бібліотеки відбувся щорічний дитячий районний конкурсу з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва під назвою «Мелодія пензля», приурочений  річниці приурочений 202 річниці  з дня народження Тараса Шевченка «Думи Шевченка живуть і до нині». Він об’єднав понад 10 учасників талановитої учнівської молоді. 
   
Районний конкурс з образотворчого мистецтва започатковано відділом культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації, головою даного конкурсу є начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації Г.З.Чайківська.
Відкрила конкурс головний спеціаліст відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації М.П.Мельник, яка зазначила , що цьогорічний конкурс проходить в день 145 річниці з дня народження Лесі Українки - великої української поетеси, драматурга, громадської діячки.


 «І знову вічна Шевченкова весна прийшла на нашу землю. Святкуємо всі день народження Пророка. На повний голос говоримо про мудре й живе слово його, твердимо про здійснення Тарасових мрій і сподівань. Шевченко як людина Божа, з Божим талантом слова і пензля офірував своє життя усім стражденним, але не зломленим. Як людина земна Тарас Шевченко страждав і радів, любив і ненавидів, мав друзів, але й знав, що таке гіркота і розпач самотини…» - звернулася до учасників конкурсу директор Чортківської РКЦБС Оксана Колівошко. А також побажала побажала усім учасникам плідної праці  і приємного спілкування у творчому колі.


Оцінювали конкурс компетентне журі у складі: начальника відділу культури Г.З.Чайківської, головний спеціаліст відділу культури М.П.Мельник, викладач образотворчого мистецтва Т.В.Витягловська, художник П.М.Захаров, керівник аматорської студії з образотворчого мистецтва Чортківського   РК БК Л.П.Зайло.


По закінченні відведеного часу члени журі нагородили усіх учасників грамотами і диплом переможця отримав учень заводської школи мистецтв Назар Білоусов.


Немає коментарів:

Дописати коментар