четвер, 17 березня 2016 р.

«Обладнана бібліотека + кваліфікований бібліотекар = успіх»



16 березня 2016 року в  Інтернет - центрі центральної бібліотеки проведено заняття школи професійної майстерності «Обладнана бібліотека  + кваліфікований бібліотекар = успіх»  з працівниками бібліотек – філіалів сіл Біла, Пробіжна, Джурин, Звиняч, Улашківці, Шульганівка, Антонів у яких є інтернет – центри.
Школу відкрила директор Чортківської РК ЦБС О.В.Колівошко, яка зазначила, що сучасні бібліотеки повинні постійно шукати нові можливості для надання корисних послуг, як читачам так і громаді села, в якому функціонує бібліотека.


Представники Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, запропонували корисну співпрацю «Центральна бібліотека – Чортківський місцевий центр з надана БВПД – сільська бібліотека – філія ».
Ольга Галанчак проінформувала про безплатну правову допомогу на захист індивідуальних прав громадян. Учасники школи намітили корисні кроки  щодо оперативного забезпечення поінформованості жителів населених пунктів у яких є вільний доступ до мережі інтернет, про можливість отримання безоплатної правової допомоги в Чортківському місцевому центрі через бібліотеку.

Зав сектором інформації Ю. Пролубнікова надала консультацію на тему: «Бібліотечний простір реальний та віртуальний» та провела практичні завдання.

Учасники школи професійної майстерності узгодили наступну зустріч із громадами сіл, Чортківським центром з надання БВПД та центральною бібліотекою через Skype зв’язок.
За більш детальнішої інформацією звертайтесь до Центральної бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар