понеділок, 13 березня 2017 р.

Знайомтесь із творчістю Анастасії Триш





         Анастасія Василівна Триш працювала викладачем Чортківського державного медичного коледжу. Друкувалась у місцевій та обласній пресі. Свої творчі  напрацювання виклала у збірки,з якими ми хочемо вас познайомити.
Триш А  Подих надії : поезії. – Чортків, 2016. – 35с.
У ліриці авторки переважають філософсько-поетичні роздуми про сенс буття і незбагненність проминаючого часу.  Однак лейтмотивом творчості пані Анастасії є любов до рідної землі і замилування її невичерпною красою.

    Авторка здійснила подорож на Святу Землю. Побувала в Італії, Франції, Монако. Враження від поїздок відтворила у збірках . Відомо , хто хоч раз побуває на Святій Землі, назавжди стає добрішим, чистішим у помислах, зміцнюється у вірі. І навіть скептик може кардинально змінити свої погляди, відчути Божу благодать.                                    
 Триш А.  Мандрівні замальовки: дорожні нотатки. – Чортків, 2016. – 37с.                                                
 Триш А.  «Паломництво до Святої Землі»: нотатки з прощі. – Чортків, 2016. – 39с.                                                                                                                                               В розповідях авторки відображаються особливості мандрівних спостережень, висловлюється впевненість про важливість подорожей, які зближують і згуртовують людей, збагачують і надихають на втілення на рідній землі всього кращого, що побачене в інших країнах.
     Запрошуємо до знайомства із творчістю нашої землячки Анастасії Триш.

Немає коментарів:

Дописати коментар