вівторок, 28 березня 2017 р.

Літературна майстерня Володимира Погорецького

           

        



 Ім’я Володимира Погорецького добре відоме чортківчанам і не тільки їм. Автор прозових та поетичних збірок, редактор літературного та громадсько – публіцистичного часопису «Золота Пектораль», редактор і упорядник альманаху «Сонячне гроно», та історико – туристичного  путівника «Чортківщина», активний дописувач місцевих та обласних часописів .
Володимир Погорецький,  уродженець с.Полівці, що на Чортківщині, - перший на наших теренах член Національної спілки письменників України. Наш земляк  отримав високу державну нагороду – орден «За заслуги  III ступеня». Він – лауреат  літературних премій ім. Дмитра Нитченка (2012р.), ім. Пантелеймона Куліша (2013р.), ім. Степана Сапеляка (2017р.).  За відгуками колег по перу пан Володимир «глибокий лірик у поезії, а у прозі – жорстокий фізик»
Незабаром поет святкуватиме полудень віку. Працівники та користувачі  Чортківської центральної книгозбірні  шлють найщиріші вітання Володимиру Антоновичу і бажають здоров’я, творчої наснаги та літературного довголіття.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар